laupäev, november 11

Nonii, jälle pikk paus, aga mis teha...töö :(
Vahepeal on minu kotivahetuse sõber Joni saanud kätte oma paki ja tundub, et talle see meeldib. Igatahes tegi tema postitus mu tuju heaks :) Enda oma ma veel kätte saanud ei ole, aga tean, et see on teel. Igatahes oli see üsna mõnus vahetus ja tasub teine kordki teha. Kellel soove, siis võiks käimasolevate vahetuste lehekülgi jälgida, seal tavaliselt info kui vol kaks või järgmine tulemas (nii sattusin mina sellesse vahetusse). Ja veel. Nansy Bush on teinud head tööd meie kudumise tutvustmisel maailmas. Nii ütles ka Joni, et Nansy raamat on olnud kauane lemmik.
pilt Joni blogist talle saabunud asjadega/Picture from Joni blog
Käsitööga pole ma eriti tegelenud. Igavusest ja mõttest ühele oma 8.klassi piigale seda soovitada (ta tahtis salli heegeldada, aga et ta poolel teel ei väsiks, on vaja kiiret ja lihtsat mõtet :) ) õppisin ära salomoni, rätik mis ma valmis nikerdasin läheb mu järgmise vahetuse salasõbrale. Sel korral on mul tõsiselt vedanud...meil on täiseti üks värvi-eelistus. Jama on see, et taiplik sõber sai juba riigi mu maili järgi teada :) No ehk ei nuhi mu blogi välja.


Not much crafting lately. My pal got Tote Excange bag. And looks that Joni likes it :)
I know that I havent posted my Q and A for my Knit Mitt Kit Swap but I do it on monday. I just say to her and to Susan that my favorite color is green, but I also like all warm colors :)
And Susan, I told to Kati that you flattered her german :)


Pildid mu käsitööringi pisikeste piigade töödest/magnets and other crafts my little girls made in crafting club

Ja 8.klassi tüdrukute tööd/girls from 8th grade made these

Ah jaa, naljakas asi nende kassidega. Kui olin oma kassi pildi siia riputanud ja asusin lugema teiste blogisid, selgus et ka nemad olid samale mõttele tulnud. Huvitav, oli selles kuuseis süüdi või mis...?
lu

2 kommentaari:

Kayl ütles ...

Väga lahedad tööd su piigadel :) Kas vitraazh tiffanis ?

Ann ütles ...

Joni blogi kaudu sattusin ka mina Sinu lehele :) Vaatasin, et ohoo, mis äge pakk tal ja siis järsku avastasin, et mustrid on kuidagi eestipärased :) Ja näed, ongi kaasmaalase tehtud. Tubli töö!