reede, september 7

Jälle üks huvitav rahvusvaheline vahetus tulemas - Sallivahetus number 5. Aega registreeruda on seni kuni 200 osalejat on täis saadud või 19. septembrini. Eelmist vahetust saab näha siin

There is another interesting swap sign-up started today -International Scarf Exchange 5. Exchange 4 is here

Homme lähen ja vaatan, mis maksikiri see mul sides on. Muidugi ma loodan, et see on Kullakeste värvipaki vahetus. Enda saadetis läheb ka teele :) Ja Burda saan ka kätte. Olen juba aastaid Burdat ja Annat sidesse üksikmüüki tellinud. Nii uskumatu kui see ka ei ole - nii oli kõige odavam. Aga Anna õnneks enam ei tule....oligi kuidagi lahjaks jäänud ja uute tehnikate õpetusi ka ei ilmunud enam. Aga Burdaga on täna nii homme naa...st kui olen otsustanud, et enam ei taha ja see number on viimane, siis on põnevaid asju ajakiri täis. Ja kui otsustan, et olgu, tellin ikka, siis tuleb jama. Ühesõnaga - põnev:)
Kuniks käsitööst pilte pole, siis paar pilti ühest tohutult suurest röövikust. Värv on sellel ülevalgustatud pildil õigem. Igatahes üritasime bioloogia õpetajaga rööviku "margi" kindlaks teha, aga ükski raamat meid ei aidanud ja netist ka ei leidnud. Nii et kui kellelegi on olevus tuttav, andke teada :)

I take part from Estonian Color Swap and I have feeling that my parcel is arrived. I got note that I have one parcel in post-office and tomorrow I will get it :) But maybe it's from my Secret Pal. She wrote that she sent something :) I already have feeling that I have best SP ever. She sent very cute e-card :)
Tomorrow I will post craft pictures, but today you see one caterpillar. One schoolgirl found it ant it's really huge! We tried to find out what kind of butterfly it will be, but we didn't find anything.

EDIT:
Ma arvan et mu salasõbral on õigus ja tegu on mingi suru röövikuga. Oli teine suur ja ilust rohelist värvi, kuigi liblikana oleks ilmselt igava värviga :)
I believe that my SP is right and this is some kind of
hawkmoth
And Susan - this caterpillar had very beauiful green color ;)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

I think it might be a hawkmoth caterpillar (family Sphingidae), possibly the Eyed Hawkmoth (smerinthus ocellata). It feeds on sallow (a variety of willow) and on apple trees. I think that hawkmoth caterpillars are so beautiful they look like jewellery!

Looking forward to hearing about the crafts and the parcel!

La Tricoteuse

Anonüümne ütles ...

That is one fancy caterpillar!

Terje ütles ...

Esimese hooga ma mõtlesin, et see on kuidagi eriliselt hästi kokkupandud lapi-ussike