laupäev, september 8

Tänase päeva märksõnadeks on jõulud (millest hiljem, sest megapostitust ei taha teha, ikka jupikaupa) vihm ja pesupesemine - lisaloputus sobib alati, sest pesumasin on Riga (mäletate veel?) asiaatide analoog. Lisaks eelmainitutele ka kassipesu. Mu 9 aastane kõuts üritas noorematele sookaasastele kohta kätte näidata ja oli ilmselt rüseluse käigus ennast üleni poriseks saanud. Nägi teine nii välja, et isegi ema ära ei tundnud. Viisin siis ta sauna ja pesin nõudepesuvahendiga :) Vaeseke, korra vaid susises mu peale ja siis vaid näugus haledalt. Aga ei küüsi ega hambaid ma tunda ei saanud. Nojah, olgem ausad, hambaid tal eriti enam polegi :) Peale pesu sai vanamees vana saunalina sisse mässitud ja tuppa konservi sööma toodud (lohutussöök siis ). Aga oma 9 elust on ta ilmselt 8 ära kasutanud.
Praegu, kui ma seda posti kirjutasin, käis väike kass mu sõbrapakke uurimas. Väike varganägu pani pihta ühe lõngatoki :) Tabasin ta korrus allpool, välisukse ees.

Today was very rainy, but I washed clothes. And I washed my 9 years old cat. He tried to explain to younger male cats, that hi is a king here. But..so I had to take him to sauna and wash. Before that he didn't had any white spot :)
When I wrote that post, my little kitten stole one yarn my secret friend sent to me :) I caught her on the way out :)

Ja üks test, mille link mu postkasti oli saadetud. Ei olnud üllatavaid tulemusi :)
And one test-site had send link to these tests. I wasn't surprised :)

2 kommentaari:

Rosie ütles ...

I love the before and after pictures of your "king" cat. OUr cat is lots of colours; patches of black, white, brown and ginger, with green-gold eyes and a pink nose!

And it looks as if it was your colour swap parcel thta turned up, rather than your SP11 one! Do hope mine arrives soon...

Mari-Liis ütles ...

Olen paljastatud:) Seep pidi kirjelduse järgi roheline olema...