pühapäev, veebruar 3

Terve nädalavahetuse on tormanud ja aegajalt midagi sadanud. Talv või asi.
Eelmine pühapäev oli aga ilus, lausa kevadiselt päikseline päev. Laudas elutsev vööras kõuts (meie majapidamisse on viimase aastaga 3! võõrast ja sõbralikku kassi ilmunud)oli ka ennast soojendavaid kiiri püüdma sättinud.Tegime Derri ja Põnniga väikse jalutuskäigu. Õigemini...Derri tahtis mügrisid jahtima minna, aga Põnn haakis ennast ka sappa. Tänu temale me kaugele ei läinud. Oh seda põnevust...lõhnad ja krõbinad...sellesse pidi ettevaatlikult suhtuma :) Derri jäi saagita, aga see polnudki ju peamine. Oluline oli jaht ise.
Tagasi minnes tuli Toru (õe pandud nimi :) ) ka meile vastu. Ta oleks meelsasti ka jalutama tulnud, aga jäi stardiga hiljaks.
Loodus aga kevadine - pungad on suured, rasvatihased laulavad ja vesi vuliseb kiirelt.Pictures from last weekend. This weekend were very stormy. We don't have winter and snow :(

3 kommentaari:

Hobbygåsa ütles ...

So beautiful photos! I love the first one with the cat behind the window! Yes there are a big difference from my place of living to yours concerning snow... Maybe I should send some to you because I have no need for all the snow we have got.

Anu ütles ...

mu tütreke ütles selle mustavalgelapilise kiisu kohta, et see on lehmkass :)

Anonüümne ütles ...

:D lehmkass on küll huvitav. Ema olevat eile näinud, et kosklad on juba siin. Nimelt oli kosklapuuri katusel üks must-valge olevus :) No loomulikult oli see maadeavastajast Põnni-preili :D