esmaspäev, juuni 12

Tisha kuulutas oma blogis välja UFOde (Un-Finished Objects) võistluse, kutsudes käsitöötegijaid üles otsima ja pildistama seisma äänud poolikuid töid. Ei saanud minagi sellest üleskutsest üle ega ümber ja laupäeva õhtul kraamisin kappidest poolikud asjad välja. OH HÄBI! nii palju teisi :( Igatahes selgus et kige vanem allesolev tikkimistöö küünlaga on pärit ajast u 19-20 aastat tagasi ja tehtud kooliajal (nii u 7klass). Tean,et kuskil samast ajast on ka tikitud hobusepeaga padjakate, mis padjaks pole saanud, aga seda ei leidnud enam üles. Uuemad on varasügisest, kui ema veel oma jalga murdnud polnud ja ma lisaks koolitööle karjamajandusega ei tegelenud.
Tegelikult on üleskutse idee hea, nüüd ehk saab mõnigi asi lõpuni tehtud või uue ideega tublisti muudetud.
Nüüd pean aga oma puu-inglise keelega selle jutu ka ümber panema. Andke siis vead andeks :)

Tisha has a UFO (Un-Finished Objects) Contest and she invite crafters flash UFOs .
Well, so I did.
What a shame! Do I really have them so many?
Oldest is embroidery and it is about 20 years old. I started it when I was in 7th grade.

Macrame is about 12 years old, and it should be something for my flowers. (to hang them up). Moste of things are 12-9 years old. Youngest are quilts. These I started in autumn. Then my Mom broke her leg and I had to milk our two cows beside my work.

Some of these things just waiting better idea (rug on loom), or good fabric (quilts) and some needs better figure ;-)

I know that I have more UFO's , but these are in my classroom and I use these as a samples. (I'm craft teacher). I'm glad that don't have to tell that to my students :)

To be honest- this contest is very good idea. I had to take all my UFOs out and look over and I belive that some of these will find a new life and some I will finish soon.

1 kommentaar:

Tisha ütles ...

ok I got it...Wow you have a 20 year old UFO... As of right now that's the oldest I've seen... Good luck!
P.S. those projects are really nice, you should finish them, don't let all that work go to waste...