neljapäev, november 2


Viimaseid uudiseid minu käsitöörindelt.
Tegelikult vaevlen loomingulises kriisis. Tahaks SKS kingiga algust teha, aga pole siin sobivat materjali saada. Peab ilmselt mandrilt otsima minema. Kindaid oleks endale vaja, aga ...no ei suuda otsustada milline muster ja milline lõng. Peab vist ilma kinnasteta hakkama saama :(

Aga....eelmine nädal sain armaslt inimeselt kingituse. Suur oli üllatus kui postkontorist tuli teade paki kohta ja veel suurem kui paki sisu nägin. Nimelt vaatan Soome YLE1 pealt rootsi keelset saadet Strömsö ja teadsin et neil raamat ilmunud. Uurisin siis tuttavalt et mis, kus ja kui palju. Vastuseks sain siis paki :) Raamat on asjalik ja mõnigi idee läheb juba sel aastal tegemisele. AITÄH saatjale !
Last week I got packet. It was big and very sweet surprise. I got great book from Finland. Inside has lot of good graft ideas and recipes.

Ise saatsin paki suure mere taha. Sees kootud kott ja mõned pisividinad.
I sent away package. I hope that it likes toperson who get's it.

Külm ilm on põhjustanud selle, et mu kõuts magab nüüd igal ööl toas. Huvitav, et suvel tal seda kommet ei ole.
Cold weather is reason for this...
My cat sleeps in my room every night.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

bloglines vist streigib jälle- sinu postitust ka ei näita ja juba tükk aega pole ühtki uut tulnud....
aga küsi jah abi, siis saan ehk ka mõne mustri.... :)

Anonüümne ütles ...

If you didn't get my e-mail, I wanted to tell you here too. I received my package, and I love everything! You did an amazing job. I think I had the best tote exchange partner of the group. :) Thank you very very much!!!

Deborah ütles ...

I was admiring your gifts to your pal in the International Tote Exchange. You were very generous! Not only did she get a tote but fingerless gloves too, wow!

Anonüümne ütles ...

oi see raamat tundub niiii ahvatlev olevat :)