esmaspäev, detsember 18






Jõulukuu on koolis alati eriti kiire. Ja kuidagi ei leidnud aega kirjutama tulla. Aga aru ju andma peab :)





1. SKS kingitus läheb teele homme. Häbenen seda hilinemist igal õhtul toanurgas. Lubasin posti 15. postitada. No et ikka jõuludeks jõuaks, aga... Neljapäeva õhtul juhtus äpardus (häbiväärne käsitööõpetajale) ja ei saanudki reedel pakki Tallinnas posti panna. Laupäeval olin käsitöölaadal, õnneks sain vähemalt uue lõnga veaparanduseks. Täna aga, oh üllatust on kohalik postkontor suletud!
2. Laupäeval siis käsitöölaadal. Rahvas oli passiivne ja jalutas üsna ükskõikselt laudade vahel. Teadagi, lund ju pole ja kellel siis jõulukingid pähe tulevad. (paar aastat tagasi oli sama moodi). Tüdrukud olid tublid, aga eks neil oli seal igav ka. Pakkusime töötoana samasuguseid kaarte teha nagu Mardilaadal. Ja Emmaste õpetaja jättis meile müügiks imeilusad Hiiu Inglid





3. Üks päkapikuidee järgi tegemiseks. Eelmise aasta meie laada hitt
4. Ikka pole m midagi kuulnud oma kotist mis, rahvusvahelise vahetuse käigus minuni peaks jõudma :(
5. On hea ja väga halb, et meil ei ole Tiimarit ja Abhakani. Halb, sest niiii palju materjale ja vahendeid oleks sealt käsitööringi tegemisteks saada. Hea, sest raha jääb alles :)

6. Ja eriti hea on see, et saime tüdrukutega oma eTwinningu projektiga vabariigis 3. koha :)


7. Ja eile käisime Derriga jalutamas, kaasas turvamees Leks

4 kommentaari:

Kati ütles ...

Hmm.... Mulle saadad kingi? :) Aga ok. Ma ju tean, et Sa pole ainuke , kel saatmata. Ja mitte, et ma viriseks, aga KÜLM ON :)))))

Egater ütles ...

Mis külm...väljas 10kraadi sooja iga päev olnud. No jah, täna ju tiba külmem, aga reedeks jälle suur suvi!

Kati ütles ...

Kallis Avalik Sõber! Palun väga vabandust, et ma täna niii hilja posti järgi käisin ja seega saadud pakiteadet paki vastu vahetada ei jõua. Aga homme kindlasti :))))))

Anonüümne ütles ...

I used to make a lot of christmas cards, now I am too far away to send them! You have a nice set there!
I wish you a merry Christmas!