esmaspäev, detsember 4

Täienduseks loole: Peale erinevate inimeste arvamusi, tunnistas Aet ausalt üles, et tema tegi :)
Eks mul vastav kahtlus korraks endalegi pähe tuli. Ma teadsin, et olin sarnast mütsi kuskil näinud. Aga mingil põhjusel (tea küll miks, sest Eesti paremad blogid on mul Feedreaderis) polnud mul Aeda blogi feedreaderisse lisatud. Aga olin lugenud vahetevahel küll. Sots oli ka üks mu esimesi kahtlusaluseid :)
Veelkord SUUR AITÄH TEGIJALE! Nüüd jääb vaid oodata, et 10 plusskraadist saaks natukenegi miinuseid.


Pean tunnistama, et alustasin tänast hommikut nuhkimisega....eks ikka SKS'ist osavõtjate hulgas. No ma olen kuskil seda värvivalikut näinud!
Nagu arvata võite, sain ma oma kingituse kätte :) Laupäeval, puht juhuslikult sidesse minnes, sain ka pakiteate uksel oma pihku. Loomulikult kohe pakki nõudma :) Kuna mul kodus netti ei ole, siis läbematult avasin ümbriku. Ikka põhjusel et tegijat teada saada. No ei vedanud :) Tean et mu SUUR TÄNU kuulub AEDALE!, aga kes on ta blogimaailmas? Olen nüüd õnnelik kinnaste ja mütsi omanik ja väga rahul. Värvivalik on selline, mida ma ise ei julgeks kokku panna, aga alati kui keegi seda teeb, imetlen tööd. Muster on lahe ja kindad kokku võetud teisiti kui traditsiooniline (mida mina alati kasutan) ja tunduvad väga mugavad. Pean vist ahvima hakkama :) Ja pakitud oli ka täpselt minu värvi paberisse. Ilus
Enda tegemisi ei näita. Tundub, et mõtted veel muutuvad veidi ja aega ju on :) Pealegi olen ma nii "õel" et panen oma pakenduse viimasel minutil, siis jõuab õiget jõulumeeleolu tegema. (ise poleks küll kannatanud nii kaua oodata ;) )

Ja eile käisime jälle Derriga luiki vaatamas. Seekord oli neid umbes 50 ja suhteliselt lähedal

I got my SKS package on Saturday. And I'm very happy. I never have courage to put these colours together, but I admire if somebody else does.

And yesterday Derri and I walked to see swans.



6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga järsku on tegija Sots? Tema blogis oli kunagi samasugune triibuline müts.

Anonüümne ütles ...

Mida inimesed kõike ei mäleta:P

Kajakas ütles ...

Heidi on vist jah päris lähedal? Aet on varjukudumist teinud küll :P

Aet ütles ...

Tunnistan üles, et mina see salasõber tõesti olin :) Ma hirmsasti kartsin, et pakil peab saatja nimi olema, nii ma siis endale pärisnimega sarnase varjunime tegin ;)

C+SK ütles ...

Ohh such a beautiful puppy!

Egater ütles ...

:) yes weasel. Only...our puppy is 9 or 10 years old and she needs diet. But she is very cute and very spoiled and best friend to our family.