esmaspäev, veebruar 5

Üle pika aja (vist) käsitööteemaline post.
Kolmapäeval käisin kahe käsitööringi piigaga muuseumis. Nemad kirjutasid oma üleminekueksami töö jaoks materjale (meil nimelt teeb 8.klass uurimustöö). Mul nimelt õnnestus oma ringi tüdrukuid niipalju mõjutada, et üks uurib Hiiumaa palmikuid (peakate), üks sõbasid ja kaks tüdrukut siis uurivad legende ja rananrootslasi. Aga et mul igav ei oleks, anti mulle joonistamiseks mõned paarid kindaid. Oi mulle meeldib see töö! Jõudsin selle ajaga kaks paari ära joonistada.



Kati, kas saadan sulle ka mustri ;) Kuigi need üsna ähmased.

Reedel oli plaanis ainesektsiooniga trikotaazi õmblemist tudeerida. Ja enne seda külastada kohalikku tikkimisstuudiot Haldjasaar. Pooleteise tunnisest planeeritud külaskäigust sai sujuvalt 3,5 tunnine "ahistamine". No nii põnev oli ja pererahvas ka väga lahke. Igatahes tulin ma sealt T-särgiga millel ilusad kiilid. Tegu siis masintikandiga :) Õmblema me igatahes enam ei jõudnud.











Üks pilt ka ammu valminud pomatomustest, mis said alguse Katile saadetud SKS viperusest.









Ja Beth oli KMKS paki kätte saanud ja tundus, et ta oli rahul. Laenasin pildi tema blogist.


3 kommentaari:

Kati ütles ...

Kadedaks teeb lausa, et teil seal selline vahva muuseum on! Mustreid võid alati saata(ülemise pildi kaks keskmist on mul olemas) :)

Kayl ütles ...

Minakaaaaa tahaks mustrit .. onju :)

Gixy ütles ...

Avastasin,et oled minu tegemisi piilumas käinud.Tänud heade sõnade ja õpetuste eest.Ega ise ei tulegi ju kõige peale,siis hea kui keegi ütleb ja aitab.Mulle tundub,et ka sina oled väääääga tubli!!!