teisipäev, jaanuar 30






Nii...elekter ja internet tagasi. Lisan vaid valiku pilte nädalavahetusest, mis möödus elektrita (meie majapidamine oli ilma reedel kella 23.30-pühapäeval kella 16.55ni) ja tuisu-päikse vaheldumisega.
Weekend with snowstorms and without electricity

Elektri puudumine tingis 10 küünla valgel naisteka lugemise ja pidev tuisk jalgsirännakud koolimajja, et ehk on siin elektrit ja saab nt läpaka ja mobla aku laadida. Laupäeval sellega veel ei vedanud. Positiivne kogu selle jama sees oligi kohati imeilus ilm ja jalutuskäigud on ju igal juhul tervitatavad.


Selline kaunis ilm oli veel reede hommikul

Lõuna ajal, kui oma pisikese sõiduponiga koju üritasin murda, oli tee juba selline...kaks tundi veetsime hanges. Poole tunniga olid hanged poole võrra kasvanud

Laupäeval valitses algul selline kaunis ilm (see armas lumi oli ka Hiiumaa pimendamise põhjus). Aga juba tuiskas ja reede õhtul puhtaks lükatud tee oli mu neljaveolisele ponile läbimatu :)





Pühapäeval imeilus päike ja tühja neist hangedest (uvitav, miks õde nii sügavale hange. Isegi rebane oli jalutamas käinud.


i vajunud kui mina.

3 kommentaari:

Kati ütles ...

kas su ponil siis sahka ees polegi? :) aga pildid on muidugi võrratud!

Margit ütles ...

No on vast leid... milline suurepärane blogi!!! :)
Ma nüüd nuhin veel siin natuke ringi ja vaatan mida põnevat frau Lahemaa on siia poetanud.
Loodetavasti oled end hangest välja kaevanud ja naudid talverõõme!

PS: Äkki siin on ka eraldi külalisteraamat, kuhu see postitus paremini sobiks... vaatame, uurime.

Anonüümne ütles ...

A friend of mine wants to visite your country, with a group of dutch ladies, I told her she will have a great experience!