kolmapäev, märts 21

Ja nüüd võitja!
Trummipõrin ja ootusärevus!

No aga enne pean selgitama, mis lambalaste nimeks sai. Vanemad läksid suuremal tallel tuvastatud mustade täppide tõttu ümber-nimetamisele. Nemad on nüüd Tipp ja Täpp. Väga originaalne ju ;)

Nooremad said nimed nii - valgema näoga on Missi ja suurem, tumeda näoga on Melli. Kui nüüd pakutud nimesid vaadata, sisi päris selliseid variante ei olnud. Aga kõige sarnasemad on Tiina pakutud "Meeli/Sissi/Lilli " ja Susanni valikust Milla. Kati pakutud Tipp ja Täpp said , nagu õeldud, vanematele lambukatele.
Talled on tublid ja terved ja väga mänguhuvilised
.

Aga võitja...kõik konkursist osa võtjad on minu isikliku tänu ära teeninud :) Ja seepärast läks võitja selgitamiseks loosi vaja. Numbri ütles (ja piiranguid ei olnud) mu sõber, teadmata milleks mul seda numbrit vaja on. Ja tema ütles 7. Seega kui meie kuus osalejat ritta panna ja otsast numbreid lugema hakata, siis number 7 on Tiina :) Tänukirja edastamiseks võtan personaalselt ühendust :) oi see kõlas nüüd peenelt ;)

Well, namecontest is over. There were 6 participant. Lambs name are now Missi and Melli. Tiina and Susann were very close :) So I had to draw lots. Well, to be honest, my boyfriend had to say a number (he ddn't know why I need it) and it was 7. So Tiina is the winner. But thanks to everyone. Now I have some name in store.



ILUSAT KEVADET!

HAPPY SPRING-TIME!

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Ok. Ma väga ei porise (no hirmsasti meeldib igast nänni saada)- pisikesed said ju ikkagi ilusad nimed! :)
Kas sa siiapoole ka jõuad?

Anonüümne ütles ...

Ilusat kevadet Sullegi!
Lambalapsed toovad ka meie pere lambatalled meelde. See oli kunagi mu lapsepõlves:)