esmaspäev, juuli 9

Kayl otsustas "kätte maksta" selle eest, et talle kiiksude teatepulga andsin ja nüüd pean siis 7 fakti enda kohta kirja panema. Siit nad siis tulevad:
1. Olen mitmenda põlve hiidlane. Ja kui asjasse süüvida, siis on mu esivanemad elanud üsna ühes piirkonnas - tea, kui suuresti see mu geene väänanud on :) Aga kui kaugemalt urgitseda, siis on kõik teadaolevad juurte otsad siia Rootsist saabunud.
2. Mulle meeldib, kui inimesed räägivad murrakus. Olen isegi oma tuttavaid enda jaoks tavaliste, aga neile naljakate sõnadega naerutanud. Pitsu paneb ju mandril kohe koera otsima, aga hiidlane vaatab kus on pisike pingike. Kui vanaema saadab kardast tooma, siis on selge, et redelit vaja. Ja ühikas pidid mu toanaabrid naerukrambid saama, kui suures kirpude otsimise tuhinas ühe nurgas roniva putuka kohta teatasin:" näh, üks kodib siin"
3. Ma pole oma elus kordagi suitsu proovinud ja kohe kindlasti ei proovi ka
4. Kui pean kuskul väljas sööma ja menüüs on mingi seenetoit, siis mu silm teisi toite üldse enam ei näe.
5. kui olen solvunud või kuri, siis tahan sellest üksi nurgas olles üle saada. See võib võtta kaua aega. Ja võtab veel kauem, kui keegi pärima tuleb, et oled vihane või?
6. Olen siiani vahel enda üle üllatunud, et õpsina töötan. Aga see töö meeldib mulle...vahel ;) Eriti mõnus on täiskasvanuid õpetada, sest siis on enamus õppijaid asjast ka huvitatud.
7. vahel võtan endeid ja ütlemisi tõsiselt: leiba "selja peal" lauale ei pane, voodist astun välja parema jalaga :) jne. Kassari naised õpetasid pitsikursuste käigus ka selle selgeks, et naisterahvas ei tohi oma käekotti põrandale panna - raha pidi ära minema. Mõned korrad pidid nad seda mulle meelde tuletama...no ja nüüd tunnen ennast häirituna, kui siiski pean koti maha panema.

Enda faktid võiksid kirja panna Kati, Ave-Marii...ja teised, kes seda veel teinud ei ole :)

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Ma südamest vabandan muidugist, aga no kuidagi ei istu viimastel kuudel see blogimine. Ehk tuleb ikka isu tagasi millalgi... . Aga , et Sind veidikene lohutada, siis minu viimase aja suurim kiiks on see, et mulle ei meeldi kui keegi minu sibulapeenraid rohib! Ja kõrvitsaliste põllukest võiksid inimesed ka eemalt imetleda... :)

Kayl ütles ...

Icc "kättemaksu" palk on mutta saatmine ? Loodan, mudamaadluse ka pildile saada.. jälgi blogi ;)