kolmapäev, juuli 18


Kullaketrajad korraldavad Värvivahetust osa 2. No muidugi pean ka osa võtma.
Sellega seoses õiendan ka vana võla - esimese värvivahetuse pilt. Pildilt on puudu maha läinud herned (huvitav, ma just üle aastate pidasin plaani herneid maha panna :) ), kummikommid, mis kohe tee kõhtu leidsid ja kilekeep, mis pidevalt mu käekotis on :) Mulle väga meelidvad need villa värvid ja neist saab ilmselt vilditud karp ja pärlidki leiavad siis kasutuse. (räsitud välimus on kassipoja süü). Ja ma ei saa aru, kuidas saab nii hea lõhnaga küünal sääski peletada ;)
Helerohelised jullad on mu esimene fimo-katsetus. Käisin nimelt juunis Kayl'i korraldatud kunstipäeval päikesevärvide kasutaist õpetamas ja kasutasin kohe juhust ka ise targemaks saada. Kayl'i itsitamine, et mu lemmikjulla pidada toore porgandi moodi olema, ei võtnud tahtmist teine kordki fimotada...näiteks koos oma õpilastega.

Täna sain ühe välisvahetuse paki ka. Sees kaks sinist lõnga ja üks valge ning minu kindel lemmik, väga pehme Peruust pärit puuvilla ja siidi segu Misti Cotton. Ei tea veel, mis sellest saab, sest tegu suht jämeda lõngaga mida vaid 100 gr, aga küll ta kord oma ülesande leiab.
eile vaatasin swap-bot'ist varsti algavaid vahetusi, peaks vist mõnele välismaisele ka ennast regama.

1 kommentaar:

Heidi ütles ...

Välismaiste vahetuste pluss paistab olevat see, et on teistsugune lõng või teistsugused asjad üldse kui meil. Mis iseenesest on juba põnev.
Ma pelgan aga ingliskeelset kirjutamist. :)