esmaspäev, jaanuar 14

Lubasin Kayl'ile, et näitan oma katsetusi tikkimismasinaga. Mässasin pühapäeval paar tundi selle elukaga. Näidis oli vaja teha, aga loomulikult olin üht koma teist unustanud. Ja tüüpilise kangekaelse ja ennast täis olekuga, oli ju vaja kõigepealt jalgratast leiutada ja siis õpetused lahti võtta :S
Nojah, igatahes ühe sellise Hiiumaa kindakirja sain failitatud ja siis tikitud. Esimeseks failikatsetuseks valisin ristpiste, tundub kõige lihtsam olevat.
Valmis asjaks sai ka, aga see ei ole just eriti ilus töö - püksisäär, millest alusmaterjali võtsin, oli tiba kitsas, aga ümber ma need kaaned päevikule vedasin :) Järgmisel nädalavahetusel peaks proovima suuremat tikandit, linasest alusmaterjali ja faili tehes määrama suurema risti suuruse..

Reedesest House'ist jäi kummitama see laul. Ilus..

Kuna mu lemmikvidin blogimaailmas, Deezer, on tasuline vist...või vähemalt ma ei saa enam laule sealt kuulata, siis siia Youtube video.

Sunday I used embroydery-machine. It's belong to my class and I have to teach how to use it. So I made a sample. I used our local mitten pattern and made cross-stitch file. And it was final song on House M.D, from this episode

2 kommentaari:

Hobbygåsa ütles ...

That is a beautiful embrodery, I love it. It must be great on mittens too, is that really a pattern made local for the area you live? If it is, is it published in a book or a pamphlet it is possible to buy? And I love the colors on the fabric!

Mari-Liis ütles ...

Väga ilus kindakiri. Peaks so käest mustri küsima:P