laupäev, august 12

Viimasel paaril päeval on toredaid asju toimunud. Sain paki Kanadast koos tikkimisajakirja ja projektikeste lehekestega. Oli üsna häid ideid.

Last couple of days have been very happy. I got package from Canada. There were cross-stitshing magasin and lots of good ideas. THANK YOU CARMEN!

Eile aga...Simply Redi kontsert. HÄSTI-VÄGA-SUPER-MÕNUS oli! Seda, millist häält suudab eestlane teha, kui talle midagi meeldib, ei kuule mitte iga päev. Ja igatahes on mulle meeldib, kui bänd ja laulja suudavad rahva ilma lisavidinateta (ekraanid, värvid jms) niimoodi elama panna. Mu parim kontserdikogemus on aastast vist 98, kui ma Joe Cockeri esimesel Eesti kontrserdil Sinises paviljonis käisin. Ka siis oli selline hea tunne publiku ja esineja vahel. Eilne kontsert on tihedalt Cockeri oma kannal :) Igatahes on tunded vägevad. Ja Liisi Koiksoni plaadi üritan ka endale leida. Isegi kehva heli, mis tema esinemise ajal oli, ei rikkunud muljet heast laujannast.
Yesterday I was in Tallinn. Reason: Simply Red's concert. It was great! I'm so full of good emotions that could do anything, at all!

Pahadest asjadest niipalju, et midagi on Vormsil mu kaameraga juhtunud ja see ei teravusta enam. Tegelen probleemiga, aga kiiret lahendust pole loota :(
About photos: something has happend with my camera on Vormsi :( And now all photos are very bad. I try to find some solution, but it take's time.

1 kommentaar:

C+SK ütles ...

That was quite a full package! :-) Oh Simply Red, I just bought one of their albums - I didn't know he still played!