teisipäev, august 8


Viimane postitus oli kaua aega tagasi....Ei tulnud tüdi peale, hoopis remont ja Vormsil käik olid vahepeal. Värvimine ikka poolik, aga õnneks sai aja korraks naabrite juures maha võtta.
Vormsist siis. Seal oli Saarte Naiste Koja 11 kogunemine ja neljandat korda siis folklooripäevade nime all. Ei mäletagi täpselt kuidas tavlvel mmeieni kutse jõudis, aga nimekirjas me Liia ja Silli-Maiga olime. Oi oli vaev oma kodune laevärvimine pooleli jätta ja pidusse minna. Liial ei õnnestunudki majaka juurest tulema saada.
Peamiselt koosnes seltskond Pühalepa Lustilistest (tea, kas sai õige nimi). No need on vägevad naised...kõhulihased on mul nüüd poole tugevamad...naermisest muidugi. Igast asjast "rebiti kild". Erilise hoo sai lõmps sisse siis kui Rohukülas pruutpaar kaile neiu vana perekonnanime uputama tuli. Meie omadel kohe idee valmis - kõis ette, egas muidu saa. Muhu naised, kes ka juba Vormsi praami järjekorras olid, tekitasid teisegi takistuse. Edasi tuli praami "Reet" kapten "ära moosida", et ikka praamile pääseks. Paul oli lahe mees ja kaptenina igati tasemel...saime ilusti naabrite juurde. Reede sujus rahulikult, õhtul tegime sale saarel oma bussiga pisikese ringi. Laupäeva hommikul oli ürituse avamine, rongkäiguga ja puha.
Siis väike laat töötubadega (oi hiidlaste äri läks paremini kui saarlaste oma ;) ) Osalesin Vormsi lasteaia õpetaja tehtud õppetoas "Vormsi Aabits" - sain häid ideid endale ja kolleegidele rääkimiseks. Õhtul oli simman. Üksiti esitleti ja auhinnati Saarte-keha-kate konkursi töid. Saarte-keha-kate/these are costumes from contest
Väga ilusaid asju oli ja häid ideid ka. Pidu vedas Abruka Maali - võite arvata et seegi õhtu läks naeru tähe all. Pühapäeval rääkis ürituse patroon pr Rüütel Kihnust ja Kristina Rajando vormsi rahvariietest. Huvitav oli. Peo lõpus kingid ja koju. Osa läks küll enne veel ekskurseerima. Küll loodaks et järgmisel aastal võetakse Abrukale ka kaasa.
Pildid lähevad esialgu bloggeri jonnimise tõttu flickrisse.

Long time no see. Well, last couple of week I have been very busy....I decorated three rooms in my home. Now I almoste finished it. I only have to paint last floor.
But...last weekend I spent in Vormsi. This is our neighbour-island. There were
It was very intresing and funny time. I try to write more, but now I just put pics.

Edit: looks that blogger doesn't want to do this, so I put pic on my flickr account and

Kommentaare ei ole: