pühapäev, november 4


Koolivaheaeg on läbi! Ja selline tunne on, nagu seda poleks olnudki.
Terve eelmise nädalavahetuse tegelesin eneseanalüüsimisega. See läheb valdkonda: "Tõesta, et sa pole kaamel" Aga tehtud ma selle sain ja kui kõik hästi läheb, on sellest kasu ka.
Arginädala veetsin Tallinnas. Kaks päeva olin koos "triibuliste" sõpradega ja uurisime-puurisime augustis alustatud töö esimesi "pääsukesi". Päevad olid lahedad ja õpetlikud. Meie seltskond on selline, kus kõik meelsasti õpetavad teistele seda, mis vahepeal õpitud on ja iga kokkusaamine tähendab uusi ideid :)
Kolmapäeva olin siiski pealinnast eemal. Lisaks muudele tegemistele kohtusin Klaara ja Veeraga - kahe imearmsa minisea põrsaga :)
Ega nad eriti õnnelikud ei olnud, kui ma hommikusöögi pakkumise asemel neid pildile püüda tahtsin :) Aga nad on muidu väga viksid ja puhtad, ei lõhna ka eriti - nii ei jäänud ka mu niisketele juustele põssa lõhna :)

Kinkisin ära sõrmikud - olin ainult ühe sõrme natuke liiga pika kudunud, teised olid parajad. Sain ka oma sokid lõpuni kootud. Mustri võtsin Leili Reimanni Pitsiliste kolmandast trükist ja kui ma Ravelrys mustreid vaatasin, selgus, et see on üsna sarnane Embossed Leaves'ile.
Neljapäev-reede jälle Tallinn ja e-kooli rahva poolt korraldatud konverents. Üsna palju õpetlikku (eriti hea oli foto ABC õpituba) ja kohtumine Peda aegse kursusekaaslase Helmega :) Küll meil oli lahe grupp ja alati on hea meel sealsete kaaslastega kohtuda.
Käisin ka Lianni poes Kaubamaja all - no oli mul sinna vaja minna, nagu mul vähe lõnga kodus oleks. Aga ei, ikka pidin 7 tokki Happy Wooli kaasa tarima, et sellest saaks sall. No ma vähemalt loodan, et ma seda mustrit kuduma hakkan ;)


Täitsin ära ankeedi ja olen uurinud Ravelryt.
Olen sellle liige 25. septembrist, aga suhteliselt passiivne seni olnud. Siiski on sealt kaudu mõni blogikülaline saabunud ja täna sain sümpatse kirja ungarlannalt, kes uuris, kui populaarne ketramine Eestis on. Ah jaa...üks viide norralanna blogile - tal on seal imearmas roheline kott, mis ka ühe salaprojekti raames valminud :) Ja jätke talle kommentaar, see teeks ta päeva röömsamaks :)Mis veel? Eile võtsin käsile juba kevadel alustatud koti. Heegeldan seda E-villa rohelisekirjust heidest. Klapp oleks vaja veel teha ja siis pesumasinasse.
Järgmine nädalavahetus on jälle Mardilaat ja selgi korral olen ilmselt paaril päeval seal toimetamas.

5 kommentaari:

Hobbygåsa ütles ...

Hi-this time I don't understand a word of what you are writing, but never mind. The little pig are so cute, is it yours? And the socks are great! Are you on Ravelry? Can you look me up - my name is Hobbygaasa, I can not understand from the text if you are in Ravelry or if you are on the list... I wish you a wonderful Sunday!

KK ütles ...

Ilusad sokid!
Mul pole kah olnud üldse aega Raverly´d uurida

Anonüümne ütles ...

Väga uhked sokid !Küll tahaks juba seda heidest kotti valmis kujul näha,mulle selline kottide tegemine meeldib,sest kunagi ei tea mis sealt pesumasinast pärast välja tuleb:)

ave-marii

Kata ütles ...

Äkki siis Mardilaadal kohtume :) Mul plaanis reedel laadatada!

Anonüümne ütles ...

What lovely pictures. What yarn are are you using for the crochet at the bottom? I'm on Ravelry but am not telling you my ravelry name until the end of the swap!

Your secret pal