teisipäev, august 22



Jälle kord pean ma alustama sõnadega...kaua aega pole kohtunud.
Mis siis vahepeal juhtunud on? Terve eelmise nädala ma peamiselt õmblesin - Reigi kiriku aastapäevale pühendatud loteriile asju. Kuna koguduse poolt hallatav kasutatud riiete pood on andnud materjali õmblemiseks, siis oli see pisike vastuteene. Peamiselt valmisid poekotid ja enda arvates tulid päris lahedad ja oleks meelsasti endale jätnud :) Pildid on endiselt hägusad :( aparaat ikka korrast ära ja ei teravusta, aga väikse mulje ikka saab.

Again I must start ...long time no see. What happend last week. Mostly I sewed bags, but also made some shawls, and pillow for chair :) I promised to do something. our local church had anniversary and they had little lottery. Church have little shop where they sell second hand clothes and they have give something to us (school I meant) and we have refashioned these. So it was payback time :)
Photos are still bad but you have little overview.


Edit: Unustasin õelda, et kotid on vanadest velvetpükstest tehtud
I forgot to tell, that bags are made from old velveteen trousers

Laupäeva õhtul oli järjekordne töötuba. Sel korral oli 42 naist Ida-Virumaalt Integratsiooni Sihtasutuse koolitusel Hiiumaal ja et vaimu värske hoida, õppisid nad veidi käsitööd. Õpetasime meie "afrika" paela (mina õpetasin), Liia tegi pisikesi vilditud pallikesi kaelaehete jaoks ja Silli-Mai vehkis viltimisnõelaga. "õpilastele" meeldis.
Saturday eveng we had little workshop (again and I hope it was last one this summer :) )
Our "students" ( 42 women from east side of Estonia, mostly estonian language teachers on the area where is russian ) . They were very good leaners and wanted more time:)
They learned our "african"band, felted with needle and made little felted balls for felted necklace.

Nüüd olen Haapsalus õppimas töövahendeid, mida kasutada kui võtta osa rahvusvahelisest sõprukoolide programmist eTwinning. Seltskond on lahe ja õpetused head :)

Now I'm in Haapsalu and learn about eTwinning...something we hope to do in our school. It looks fun. And people here is great :)



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Those bags are gorgeous!

Terje ütles ...

KUidas nii palju erinevat värvi ja sobivalt erinevat värvi velvetpükse? Nii kenad.