reede, august 17


Krentu kirjutas eilse loo kommentaaris, et tassi maaliv mees teeb südame soojaks. Nii ongi :) Ta tegi seda tassi hingega ja mõtles põhalikult enne iga uut värvi. Ja need kaks noormeest - esimestena laua juures, silmad säramas ja sõnadega: "me tahame uusi asju õppida!" Ei mingit pelgust, et vill ja pärlid ja nõelad. Lahe! Ja veel see, et oma tegemiste puhul kallimale kink vaja meisterada. Kahjuks küll viis ta oma südamega ripatsi kiirelt ära ja pilt jäi mul tegemata aga teise noormehe meheliku olemisega ripats saab küll siia üles :)

See oli meie õpside seltskonnal kolmas kord suvepäevadel töötuba teha - esimene kord oli mõni aasta tagasi. Asutusi me ei nimeta, eks.
Tollest korrast on meelde jäänud üks eriti suur ja tugev mees, kes peenikest paela punudes röögatas (see on õige väljend tema hüüatuse kohta :)) :"Kurat, tule vaata kui vägev asi see on!" :)
Minu arvates ei ole töötube suvepäevadele eriti raske korraldada ja inimestele lähevad sellised asjad hästi peale. Nii mõnigi, kes pole käsitööd ja kunsti peale kooliaega kordagi teinud, avastab endas soovi mätsida ja meisterdada :) Pluss veel rööm ise ja hästi tehtud asjast :)
Meile, kui õpetajatele on see muidugi ka lõbus ja nagu ma varem ütlesin, õpetlik tegevus. Ei saa ju kunagi samade asjadega minna - ikka peab midagi uut mõtlema arvestades inimeste erialaga.


Aga tänastest tegemistest - sain teada oma Secret Pal 11 salasõbra andmed :) Ja minu salasõber andis ka endast märku. Tean et ta on Inslismaalt ja jõudis üsna mitu aega mu blogi sügavustes ajalugu uurida :) Ei tea, kas see teeb asja tema jaoks ka lihtsamaks :)
Ja tegin paar lapitehnikas pingi...eee...vaipa. Nendest pildid homme. Tööd lähevad loodetavasti Reigi kiriku aastapäeval korraldatavale loteriile või niisama kingiks. Igatahes annan ma need kirikule ja kui jõuan, siis teen ühe pisikese Hiiu Ingli ka :)

More photos from last workshop :)
And it's Secret Pal time! My Pal already found me :) I hope it will be interesting time. Today I made two quilts, but I show pictures tomorrow.


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Reigi kirik on peo puhuks täiesti pulmarüüs :D Valged lilled (sh liiliad)ja vanikud.. Keegi pulmitada ei taha see nädalavahetus ;) ?
Kaili

p.s. 2 viimast töötundi käisin ise ka floristidel abiks (tööinimene varm ju ei jõua ).