esmaspäev, august 27

Sügis astub pikkade sammudega...
Eile lendas õue kohal parv pääsukesi. Püüdsin neid pildile saada, aga nad on kiired ja sidistasid kõrgel. Ühelt pildilt suutsin neid 9 kokku lugeda, aga väljapooel seda kaadrit oli neid palju. Ju käisid head aega soovimas ja asutavad ennast minekule. Juba nädalavahetusel võtsid ennast traatidele rivvi.
Kes saabki seda neile ette heita - ilmateade lubab peaagu talvist ilma (eriti kui nädalataguste temperatuuridega võrrelda). Ja vihma ja äikest tuleb ka suhteliselt väikeste vahedega.
Ja kui ei saja, siis liiguvad taevas tüsedad pilved.
Ja kool on jälle algamas.....nüüd küll hüüataks, et PUHKUST TAHAKS! Aga ise ma sebisin ja sahmisin nii palju, et jalad seinal (no tegelikult ikka poole ööni voodis) naistekaid lugeda ei jõudnudki. Peas on palju ideid, mida lastega teha võiks. Seda, kas need ka teoks saavad, näitab ainult aeg.
Üks pisike lapitöö, mis kirikule läks, on veel näitamata. Üldiselt on hetkel käsitööga tiba keeruline. Andsin Kaylile ühe salasoki kudumise lingi ja lubasin konkurentsi pakkuda, aga....need sokid vist minu varrasele ei jõua. Arvuti võtab praegu kogu aja.

Fall is coming! Sparrows came yesterday and I think that they said good bye. Yesterday night and today we had thunder. Even if it's not raining, clouds are still very "fat". This quilt was made for church too.

Kommentaare ei ole: