reede, jaanuar 19

Üllatuskülaline /surprice

Vaikus eetris. Natuke olen käsitööd ka teinud, kuigi mu hargipitsist pontso on endiselt poolik. Lõnga tuli puudu ja tellisin veidi juurde. Kayl kaetas oma silmaga ära...peale ainesektsiooni tahtsin lõnga juurde ostma minna, aga tema rõhus väga sellel, et Be Creativi raames ei peaks ma seda jaanuaris tegema. Nojah, ja lõnga polnudki juurde tulnud :). Eile panin oma kindakoti projekti paki kokku. (Linki ei lisa, aga kui võtate sokikoti vahetuse lingi saategi õigele lehele). Lisaks kevadel õmmeldud liblikaga kotile, kinda kudumiseks vajalikule lõngale, varrastele ja eesti kindakirjade raamatu teisele osale, panin ka oma ainsa salomonikatsetuse (kolmnurkne sall, millesse läks 2 tokki Mozart ...no täpselt nime ei mäleta) ja lillekese prossi, veidi shokolaadi ja teele ta läks.


Veel on üks vahetis algamas. Võtsin esimesest voorust osa ja olin rahul. Nagu Signe ütles, võivad need rahvusvahelised vahetused mõnusad olla. Favorite Color Swapi puhul saab valida ka erineva maksumusega paki saatmise. Kes huvitatud, pange mnimi spets vormi abil enen 31. jaanuari kirja.




Another swap begin. Sign-ups for the swap are open until January 31st, 2007. I took part FCS 1 was fun.

3 kommentaari:

Kayl ütles ...

:D jeeeee seeonsee kui tahad patustada ... ei müüda sulle seda kraami sellele kuul :P

P.s. liitusin PS-ga..lööd kampa ?

Anonüümne ütles ...

väga lahe kompositsioon on saalomonist ja lillest trehvanud, nagu vesiroos ulbiks tiigiveel :)

Sirliiz ütles ...

Ma jälgin huviga neid rahvusvahelisi swap'e aga osa võtta pole siiani julgenud. Jube põnev tegelikult, kui keegi täiesti võõras sulle midagi meelepärast valmistab/valib aga endal laiutab reeglina vajalikul hetkel peas (ideede)tühjus ;)

Edu sulle!