neljapäev, august 2

Üks pakivahetus jälle läbi - st panin paki posti ja teele Ameerika poole. Sedakorda oli tegu mittevillase lõnga vahetusega, kus tuli juunis ja juulis oma salasõbrale saata mittevilalst lõnga. Esimesel korral saatsin heegelniidi koos -nõelaga :) ja nüüd siis kaks kera Lori lõnga. Õmblesin juurde poekoti ja kooli uue tikkimismasinaga sai saaja nimi ka peale. Lisaks Annekese šoks ja pakk teele.
Ise sain Kaliforniast postitatud paki juba paar nädalat tagasi kätte - sees oli peamiselt akrüül, aga ka väga mõnus Peruu puuvillase(80%) ja siidi segu. No see lõng on lihtsalt niiiii mõnus käes hoida. Kogus kahjuks sellise jämedusega lõnga jaoks tibatilluke. Äkki peabki pisikese põsepadja tegema :)

Nüüd võiks ju pakivahetusest puhata, aga ei ...loomulikult panin ennast kirja Kullaketrajate värvipakivahetusse :) Minu sõber...peab ütlema, et see on meeldiv väljakutse :)
Ja nagu sellest veel vähe oleks, osalen nüüd ka Secret Pal 11 vahetuses. Olen 7 Sp väljakuulutamisest saati vaaginud, et kas võtta osa või mitte. Seekord siis nõrkusin. "Süüdistan" selles kuduvat koeraomanikku, kes oma blogis sellele viitas. No olgu, ehk oleks suutnud seda postitust vel kuidagi ignoreerida, aga ta lisas, et regamiseks aega vähe. See muidugi nüristas mu meeled ja nii ma ennast registreerimislehelt leidsingi. Saab näha kuidas läheb, aga ma olen positiivselt meelestatud :)

8 kommentaari:

Elsa ütles ...

Jjah, ma nägin sind juba SP11 osalejate nimistus. Eestlasi ongi seekord vist juba rekordarv :)

KK ütles ...

On ka või? Asjat ma seekord ei märganud. Aga muidu on olnud ikka 3tk vähemalt.
Loodetavasti sa ei pea pettuma, et minu vihje põhjal regasid :). Ma ise ootan juba põnevusega, keda pakitama hakata.

vardakeerutaja ütles ...

Nii see üksteise mõjutamine käib!
SP on enamasti lahe. Kui muidugi reeglist, üks pakk kuus, kinni peetakse.

KK ütles ...

Jah, kui pakitajaga veab. Ma ei tea siiani, kas mu viimane pakk kohale sai:). Lihtsalt kuidagi nii leige tagasiside.
Aga reeglid on karmiks läinud!

Egater ütles ...

Sain ka oma paki kohta tagasiside siis, kui küsisin, kas on üldse kohale jõudnud.Aga siiani on need välisvahetused armsad olnud.

Anonüümne ütles ...

Tere

Kuidas sinuga ühendust saab, sooviksin rääkida Kõpu kivikirjade teemal.

Egater ütles ...

Triibu-liine - kirjuta egateris(ätt)gmail.com

KK ütles ...

Kas sa juba tead, kellele pakki teha? Mul siiani vaikus, kuigi 15ndani on veel aega kah.