laupäev, august 18

Lubatud pildid eilsest lapitööst. Kõige õigemad värvid on ilmselt ingli tagant paistmas. Ah jaa...Ingel on vana Hiiumaa nimi, seega siis tegu Iiu Ingliga, kelle seelik on heegeldatud Reigi käiste mustriga :)





Käisin kirikus asju ära viimas - te ei tea KUI ILUS kirik seest välja nägi! Kaunistajad sh ka Kayl on suurepärast tööd teinud. Sattusin minema ajal, kui organist Kadri Pulk homseks laulu ja orelimängu "soojendust" tegi. Ühesõnaga on elamus super!
Ma tegelikult olen täitsa pagan - ristimata ja puha. Aga see on minu kodukirik ja ilmselt mängivad rolli ka need mitmete sugupõlvedega siia kanti kinnitunud juured. Nii ei tunne ma ennast Reigi kirikus sugugi vöörana :) Ja see on minu arvates köige ilusam kirik üldse :)

Pictures from yesterday. Two quilts and one Iiu Ingel (Hiiu Angel). Ingel is old name on the island. I believe that it game with local Swedes centuries ago. I gave these works to church Reigi. Tomorrow they have birthday celebration with charity lottery. I'm not church member (I know that this is not right word, but I don't find other :)) , but it is my home church - all my ancestors have lived here and I feel that I have to do something.
Today I was very lucky - one lady played organ and church looked beautiful!


Ja kui kellelgi on tahtmist rahvusvahelist vahetust teha, siis on selline võimlus Monkey Sock Swap Regamine peaks olema avatud augusti lõpuni ja rahvusvaheline on ka, sest minu salasõber osaleb selles :) Kayl, siin on esimese kogemuse võimalus!
There is lots of swaps on the internet - like Monkey Sock Swap . If someone is interested, - sign ups is open until end of August.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Thanks so much for adding a little bit of English again. :) The more pictures you post from where you live, the more I want to come visit!