reede, jaanuar 5

Uus aasta on käsitöö poole pealt alanud päris hästi. Aga te eksite, kui arvate, et ma usinalt ise midagi meisterdasin. Oh ei! Hargipitsist pontso on ikka poolik (vabanduseks leidsin et lõnga vähevõitu), pomatomused ei ole valmis, kuigi natuke olen neidki edendanud.
Aga...üleeile oli postkastis paks ümbrik Saksamaalt ja pakiteade...samuti Saksast. Esimest teadsin oodata. Susann oli kirjutanud, et tal kaks ülearust ajakirja, Vogue Knitting Fall 2006 ja Interweave Knits Fall 2006. Ja küsis, et ega ma neid endale taha. Muidugi tahtsin :) Ümbrikust tuligi välja kaks kuduajakirja. Pakiteade oli aga täiesti ootamatu. Arvasin juba, et äkki mu kotivahetusel samata kott on saabunud. Muidugi see nii ei olnud. Sain ka paki Susannilt. Autos kratsisin suure paki lahti - sees oli hulk väikseid, kaunilt pakitud pakikesi. No nendega kannatasin siiski koduni.
Kui kõik sõlmed olid korralikult lahti harutatud (no mehele tahaks ju ka kunagi minna ;) ), siis oli laual hulk kauneid asju.


Välja ilmusid: neljane pakk teeküünlalde hoidjaid, raamat, kus erinevate tehnikate põhiõpetusi ja mõned järg tegemist väärt ideed, shokolaad (oi, see oli väääga hea), veel üks kuduajakiri. Ja mu lemmikud - imeilus kangas, millest ehk kunagi piduliku jaki teen, mereteemaline lapitööde ajakiri Anna (vahel on nad väga igavad, aga sellest leidsin idee tädile teki tegemiseks), ja Susanni enda värvitud sokilõng. Nii ilus oma sinistes-rohekates toonides, et mina küll sellest sokke ei raatsi kududa. Aitäh Susann imearmsa kingi eest!

Two days ago I got big envelope from Germany and package too. I knew that Susann will send two knitting magazines, but package was big surprise to me. There were lot of small lovely packages inside. I got candle holders, great craftbook (there is some good ideas and I will try to make these some day), very good shocolate, and my absloute favorite are beautiful fabric, Anna ( I love marine theme), and sockyarn. The color of yarn are so beautiful, that I think I will do something else with it. Thank You, Susann, It was lovely surprise!

Aga veel: algamas on uus Project Spectrum, kus värvid on kuude vahel jagatudja nendest lähtuvalt tehakse oma (käsi)töid. Ühineda saab siin
Samuti on varsti algamas kotivahetus ToteExchange III, aga kui sellega liitumine avatakse annan teada. Teine mulle endale meeldis, kuigi...minuni pole veel kott jõudnud.
Ja
chawne suleb oma blogi järgmisel nädalal. Tal on huvitavaid mõtteid, niiet viimane aeg uurima minna.
New Project Spectrum will starts soon and Tote Exchange III will be starting in a few weeks.
And little sad news - Chawne will close her blog next week.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh my, I thought the package would never arrive! It should have been there for Christmas. Guess I didn't know Estonian mail service. ;-)

I'm happy you like what I sent!

Kayl ütles ...

Olen ma õieti aru saanud, et see PS värvide proj. on selline, kus ei vahetatat midagi ? Teed oma lõbuks ja vastavates kuu toonides. Kas registreerimine on vajalik ainult nö ühise tegijate ruumi tegemiseks...noh ülevaateks, kes osalevad ?