esmaspäev, juuli 10



Eile oli üks imelik käsitöö päev. Juba ärgates oli peas mõte, et üks poolik asi vaja lõpetada (mhmm..miks see küll varem mind ei seganud). Eelmisel sügisel käisin Liia lapitöö kursusel - mitte ainult uusi oskusi saamas, vaid et oleks põhjust järjest õmmelda (olingi abiõps, aga endale sain ka palju asju teha). Nojah, see poolik asi tundus tulevikus laudlina olema, aga voodrit polnud. Mõtlesin ja sorteerisin oma kangavaru, aga ühtki ei raatsinud panna. Seega vaja ise midagi tekitada. Nii sai üks toorkanga tükk päikesevärvidega sobivaks värvitud ja mure murtud. Kui keegi vajab õpetust, siis kohe nõus töö käigu siia kirja panema. Natuke muud õmblemist tegin ka, ühe koti näiteks, aga see hiljem pildina siia.

Yesterday morning I decide to find some lining to one of my UFOs. I looked my fabrics and...everything seemd to good. So I took piece of white fabric and made sun-painting ( is that right word?). I love result of painting. Now I must to do some sewing. If someone need tutorial how paint with sun, I may help you.
And yesterday I had first swimming this summer. Water was very-very warm. And you must belive me. Me and my sister enjoyd swimming. Well, she did, I don't swimm very well, but I love to be in water. Only sad thing is, that tourists have discovered that place. Before only local people knew that forestroad.
I love sea. I can't imagine how it would to be live in mainland and know that sea is far.




Õhtul käisime õega ujumas. Uskuge, merevesi on väga soe. Arvan, et vähemalt 22 kraadi. Rannas oli üsna palju võõraid, huvitav kuidas nemad selle teeotsakese siia leidnud on. Paar kilomeetrit eemal (teed mööda) on nn ametlik koht. Aga olgu, vähemalt ujuda saab. Meri ikkagi.

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Sa pole vist jälle ammu mandril käinud- eesti keel na kummaliseks muutunud :)
Kangast ma küll vist lähiajal värvima ei hakka, aga mis asi on päikesevärv? (häbenen veidi)

Egater ütles ...

Sa ära näri tähti :) see on see kui kiiresti kirjutada tahad ja seda soojas autos teed. Aga kohe panen selle õpetuse ka üles, siis ei pea sa häbenema ;)